Autobots gaan Live

Vandaag hebben Paramount Pictures en Microsoft bekendgemaakt dat de film Transformers vanaf morgen via Xbox Live te downloaden is. De film zal zowel in 'standard' als in 'high definition' te downloaden zijn voor 250 Microsoft Points en 380 Microsoft Points.

Terwijl de strijd tussen Blu-ray en HD-DVD lijkt te zijn beslecht in het voordeel van Blu-ray, lijkt het erop dat Microsoft zich meer op films via internet wil gaan richten. Na Transformers zullen ook snel films als 1408, Disturbia en Beowulf via Xbox Live beschikbaar worden gesteld.

Vooralsnog zullen de downloads alleen beschikbaar zijn voor gamers met een Amerikaans Xbox Live profiel.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?