F.E.A.R. 2: Project Origin

  • Ontwikkelaar Monolith Productions
  • Eerste releasedatum 13 februari 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter, Horror
  • Gameliner score

Australië heeft F.E.A.R 2 toch toegestaan

In een eerder nieuwsbericht heb je kunnen lezen dat F.E.A.R. 2: Project Origin niet in Australië zou verschijnen, omdat de game geen rating kreeg van de raing instantie in Australië (Australia's Office of Film and Literature Classification). De uitgever Warner Bros heeft daar een stokje voor gestoken. Ze hebben deze beslissing namelijk aangevochten, en met succes.

Warner Bros heeft na protest zelfs niks hoeven te veranderen aan de game en deze heeft een leeftijdskeuring van 15+ gekregen. In Nederland ligt de leeftijdskeuring toch een stukje hoger (namelijk 18+). Waarom de game uiteindelijk toch uit mag komen in Australië, zelfs met een lagere rating dan in bijvoorbeeld ons land, is onbekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?