Audiomerk EPOS lanceert in Nederland

Geplaatst:
Aangepast: 9 juli 2020 13:25

Fan van online gaming of eSports? Dan is er een reële kans dat je binnenkort in aanraking komt met het audiomerk EPOS. Het bedrijf specialiseert zich in audioapparatuur voor de game-industrie en lanceert binnenkort ook in Nederland.

"Een ongeëvenaarde game-ervaring bieden", dat is het doel van de nieuwste challanger op de Nederlandse audiomarkt. Met het motto "The Power of Audio" betreedt het merk de turbulente industrie en willen zij gamers meenemen naar een nieuw dimensie. Het bedrijf lanceert binnenkort haar eerste eigen hardware en belooft headsets te bieden met een lange levensduur. Op dit moment is er al iets van EPOS op de markt, maar onder het gezamenlijke merk EPOS | SENNHEISER. Denk hierbij aan de EPOS Sennheiser GSP 670 en de GSP 600. Binnenkort verschijnt er dus een unieke collectie van het bedrijf, dat van origine uit Denemarken afkomstig is. Ter ere van de wereldwijde marketing-campagne heeft het bedrijf een korte video gemaakt. Fun fact: de Academy Award-winnende Deense regisseur Anders Walter heeft hier aan meegewerkt:

De eerste EPOS-producten verschijnen vanaf de oktobermaand op de markt.

Bron: EPOS

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord