Atomic Games kondight Breach aan

Atomic Games werkte een tijdje terug aan Six Days in Fallujah. Door de negatieve reacties rondom oud-soldaten en familie van gestorven soldaten, durfde geen uitgever de game uit te geven. De game werd geschrapt.

Nu komt Atomic Games met een nieuwe game genaamd Breach. De game wordt ontwikkeld voor pc en de consoles. Verder is er nog niets bekend over de game. Er stond ook een gecodeerd gedeelte in het persbericht. Hieronder kan je die gedecodeerd vinden;

[quote]So you've managed to decode this section to reveal the classified information. Come on! Did you really think it was going to be that easy? Yes, we do work for military and intelligence organizations.

-

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?