Spore

  • Ontwikkelaar Maxis
  • Eerste releasedatum 5 september 2008
  • Platformen Pc, Nintendo DS, Nintendo Wii, Nintendo 3DS
  • Gameliner score

Atheïsten hebben commentaar op Spore

Will Wright, bedenker van Spore, heeft in een recent interview laten weten dat hij een aantal onverwachte reacties heeft mogen ontvangen op zijn nieuwste creatie.

Wright, zelf een atheïst die open staat voor verschillende theorieën rondom het ontstaan van de aarde en natuur zegt er alles aan gedaan te hebben om religieuze mensen zo min mogelijk op de teentjes te trappen.

Uiteindelijk blijken hier ook niet de meeste klachten over binnen te komen, het komt juist uit de andere hoek. Zoals de kenners van het spel al weten kan jouw groepje wezentjes op een bepaald moment een eigen religie ontwikkelen. Fervente atheïsten vinden dit blijkbaar absoluut niet kunnen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?