Race Pro

  • Ontwikkelaar SimBin Development Team
  • Eerste releasedatum 20 februari 2009
  • Platformen Xbox 360
  • Gameliner score

Atari stelt Race Pro een week uit

Er is wat minder nieuws voor alle race fans. Atari heeft de releasedatum van de game Race Pro een week uitgesteld. De game stond gepland om op 13 februari uit te komen, maar staat nu gepland voor een release op 20 februari. Aangezien de Xbox 360 gamers al een tijdje wachten op een nieuwe Forza, is Race Pro een game die de lege ruimte goed op kan vullen.

Race Pro is namelijk, net als Forza, een racer in simulatie vorm. In de game heb je 13 verschillende tracks en wagens tot je beschikking, waaronder de Alfa Romeo, BMW, Chevrolet en Seat, en beschik je over de Formule 3000 en Formule BMW licenties.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?