Tekken 6

  • Ontwikkelaar Namco Bandai
  • Eerste releasedatum 30 oktober 2009
  • Platformen PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Atari neemt Tekken 6 op zich

Atari heeft laten weten dat het bedrijf Tekken 6 de distributie in Europa op zich neemt. Dit vanwege de samenwerking die het bedrijf al een hele tijd heeft met Namco.

Tekken 6 is wederom een vechtspel, waarin je met oude bekende uit de serie en nieuwelingen tegen elkaar kunt vechten. De game belooft er beter uit te zien, meer characters te bevatten, mogelijkheid om characters aan te passen en een online multiplayer.

Tekken 6 staat gepland voor de herfst 2009. De game komt natuurlijk naar de PlayStation 3, maar de serie zal voor het eerst ook op de Xbox 360 verschijnen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?