Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Race Pro

  • Ontwikkelaar SimBin Development Team
  • Eerste releasedatum 20 februari 2009
  • Platformen Xbox 360
  • Gameliner score

Atari komt met nieuwe racegame

Atari heeft onlangs een nieuwe racegame met de naam RACE Pro aangekondigd die alleen op de Xbox 360 wordt uitgebracht. Ontwikkelaar SimBin (bekend van GTR en GTR 2) is verantwoordelijk voor de game die nog deze herfst op de markt verschijnt.

De racegame wordt erg realistisch en zal zowel toegankelijk zijn voor beginnende racefanaten als genoeg uitdaging bevatten voor de hardcore fanatici.

In de game kunnen meerdere kampioenschappen worden verreden als het WTCC, Formula 3000 en de Formula BMW klasse.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?