Atari boekt een verlies van $ 23.6 miljoen

Atari USA heeft in het fiscale jaar van 2007 een verlies geleden van $ 23.6 miljoen. Dit valt nog mee aangezien in 2006 het verlies ruim twee keer zoveel was en $ 69.7 miljoen bedroeg. Atari verkeert hiermee in zwaar weer.

Atari topman Phil Harrison gaf dan ook al eerder aan dat de strategie van Atari moet worden veranderd en ze zich meer bezig moeten gaan houden met de ontwikkeling van sociale multiplayer games.

Het aankomende Alone in the Dark: Near Death Investigation, welke volgende week uitkomt, kan dan ook wel eens van Atari's laatste singleplayer games zijn.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?