Check al onze gamescom content hier!

Assassin's Creed was ook voor PS2 en Xbox

Het mag dan alweer een tijdje geleden zijn dat Assassin's Creed uitkwam, maar vast niet iedereen weet dat de game eerst ook in ontwikkeling was voor de PS2 en Xbox. Jonathan Jacques-Belletete, Art Director van de game, vertelde dit namelijk.

Volgens Jacques-Belletete waren deze versies compleet anders. De PS2 en Xbox versies hadden andere omgevingen, vijanden en zelfs een heel ander verhaal. Ubisoft had deze versie echter geschrapt, om hun aandacht volledig te kunnen richten op de versies die we vandaag de dag kennen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?