Assassin's Creed

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 16 november 2007
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score

Assassin's Creed verkoopt goed

De reviewcijfers van Ubisofts nieuwe game Asassin's Creed vallen soms wat tegen, maar desalniettemin verkoopt de game zeer goed. In het Verenigd Koninkrijk is het de best verkopende game van de week. Om er nog een schepje bovenop te doen is hij ook nog eens de op twee na meest gekochte game voor de Xbox 360. Alsof het niet gekker kan, Asassin's Creed is ook nog eens de op één na best verkopende beginnende franchise. De nummer één is The Getaway voor de PlayStation 2. Ubisoft heeft niks te klagen!

Hierdoor heeft Call Of Duty 4 plaats moeten maken voor Altaïr en zijn avonturen. De First Person Shooter van Infinity Ward is met 33 procent gedaald in de verkopen. Super Mario Galaxy kwam binnen op de vijfde plaats in de Britse verkooplijsten.

Assassin's Creed is op de Xbox 360 en de PlayStation 3 uitgekomen. De Xbox 360-versie wordt veel meer verkocht dan de PlayStation 3-versie. 67 procent van de verkopen is voor de Xbox 360 en 33 procent voor de PlayStation 3. Misschien komt dit doordat de mensen hebben gelezen over problemen van de PlayStation 3-versie.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?