Assassin's Creed Valhalla: Wrath of the Druids releasedatum onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 12 mei 2021 23:10

Heb jij Assassin's Creed Valhalla al uitgespeeld? Goed nieuws: je kunt snel aan de slag met nieuwe content. Ubisoft heeft de releasedatum van Assassin's Creed Valhalla: Wrath of the Druids onthuld.

Eerder dit jaar kondigde Ubisoft aan dat de eerste uitbreiding van Assassin's Creed Valhalla binnenkort zou verschijnen. Inmiddels is bekend wat 'binnenkort' inhoudt. Zoals gebruikelijk bij de lancering van een Assassin's Creed-game of uitbreiding hanteert Ubisoft een schema waarin de verschillende platforms en regio's ingedeeld staan, met daarnaast een releasedatum. Europa is, zoals ook gebruikelijk, één dag later aan de beurt dan Amerika. PlayStation, Xbox en pc-gebruikers kunnen allemaal tegelijkertijd aan de slag met Assassin's Creed Valhalla: Wrath of the Druids, namelijk vanaf 13 mei.

Assassin's Creed Valhalla verscheen op 10 november 2020 voor Xbox One, Series S|X, PlayStation 4 en 5, en pc. De game kreeg in februari nog een nieuwe gamemodus.

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed Valhalla: Wrath of the Druids

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

13 mei 2021

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord