Assassin's Creed Valhalla update pakt bugs aan

Geplaatst: 27 november 2020 09:36
Aangepast: 27 november 2020 09:37

De nieuwe update voor Assassin's Creed Valhalla lost verschillende bugs op in de gameplay en de graphics, zoals zwevende honden en kraaien die zomaar uit de lucht vallen.

Ubisoft heeft gisteren update 1.04 voor Assassin's Creed Valhalla gelanceerd. De update werd al eerder aangekondigd door de ontwikkelaar, met de belofte dat hij je de game op zestig frames per seconde zou laten spelen op alle next-gen platforms. Daarnaast lost de update ook enkele problemen op in de gameplay en de graphics. De update zorgt er ook voor dat bepaalde omgevingen beter functioneren, samen met de UI. Er zat een bug in de game die honden liet zweven als je ze aaide, die nu ook is opgelost. Bewakers die Eivor iemand neer zien schieten zullen vanaf nu vijandig worden en ze gaan beter letten op het geluid van lichamen die op de grond neerkomen. Zo wordt het toch net iets lastiger om zomaar iemand neer te halen.

onbekend

Update 1.04 van Assassin's Creed Valhalla lanceerde op 26 november.

Bron: PCgamer

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed Valhalla

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 november 2020

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord