Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2020-content

Assassin's Creed Valhalla

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 10 november 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, Avonturen, RPG
  • Gameliner score

Assassin's Creed Valhalla update pakt bugs aan

De nieuwe update voor Assassin's Creed Valhalla lost verschillende bugs op in de gameplay en de graphics, zoals zwevende honden en kraaien die zomaar uit de lucht vallen.

Ubisoft heeft gisteren update 1.04 voor Assassin's Creed Valhalla gelanceerd. De update werd al eerder aangekondigd door de ontwikkelaar, met de belofte dat hij je de game op zestig frames per seconde zou laten spelen op alle next-gen platforms. Daarnaast lost de update ook enkele problemen op in de gameplay en de graphics. De update zorgt er ook voor dat bepaalde omgevingen beter functioneren, samen met de UI. Er zat een bug in de game die honden liet zweven als je ze aaide, die nu ook is opgelost. Bewakers die Eivor iemand neer zien schieten zullen vanaf nu vijandig worden en ze gaan beter letten op het geluid van lichamen die op de grond neerkomen. Zo wordt het toch net iets lastiger om zomaar iemand neer te halen.

Assassins Creed Valhalla12

Update 1.04 van Assassin's Creed Valhalla lanceerde op 26 november.

BRON PCgamer

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?