Assassin's Creed Valhalla heeft nieuwe gamemodus

Geplaatst:
Aangepast: 16 februari 2021 19:30

Assassin's Creed Valhalla heeft een nieuwe gratis update gekregen. Er is onder andere een nieuwe gamemodus beschikbaar in de actie-avonturengame van Ubisoft.

Assassin's Creed Valhalla krijgt een grote update die niet alleen bugs repareert, maar ook gratis nieuwe content naar de game brengt. Zo krijgt Assassin's Creed Valhalla nieuwe vaardigheden en beloningen, twee nieuwe gebouwen die spelers kunnen ontgrendelen en upgrades voor de Jomsviking. De update introduceert ook een nieuwe permanente gamemodus: River Raids. In deze gamemodus kunnen spelers hun Jomsviking-bemanning meenemen in een nieuw schip om op raids met hogere beloningen te gaan. Om de River Raids-gamemodus te kunnen spelen, moeten spelers wel de verhaallijn van Grantebridgescire of Ledecestrescire hebben voltooid, barakken hebben gebouwd en een Jomsviking-luitenant hebben gerekruteerd. Daarna kunnen spelers via de NPC Vagn toegang krijgen tot de gamemodus. Daarnaast heeft Ubisoft vandaag onthuld dat er nog veel meer nieuwe content gepland staat voor Assassin's Creed Valhalla en dat daar later meer details over worden gedeeld.

De gratis River Raids update is vanaf vandaag beschikbaar in Assassin's Creed Valhalla op pc, Xbox Series, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Stadia en Amazon Luna. Laatst werd bekendgemaakt datAssassin's Creed Valhalla heeft gezorgd voor het sterkste kwartaal in de geschiedenis van Ubisoft.

Bron: Ubisoft
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed Valhalla

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 november 2020

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord