Assassin's Creed Valhalla binnenkort zestig frames op next-gen

Geplaatst:
Aangepast: 25 november 2020 22:19

De volgende Assassin's Creed Valhalla-update, die morgen uitkomt, introduceert een optie om de game in zestig fps te spelen op alle next-gen platforms.

Net als bij andere games van de volgende generatie, treedt de console-versie van de game in de voetsporen van haar pc-tegenhanger door spelers in de opties te laten kiezen tussen focus op prestaties of visuele kwaliteit. Dat eerste past de instellingen aan voor zestig frames per seconde gameplay, terwijl dat laatste het spel draait met maximale resolutie en grafische instellingen op dertig frames per seconde. In Ubisoft's officiële bericht over de Valhalla-update is informatie beschikbaar over elke verandering die morgen naar de game gaat, evenals de verschillende implementatietijden en bestandsgroottes die spelers op alle platforms kunnen verwachten. Sommige aanpassingen, zoals "verbeterd vermommingsgedrag in wantrouwenzones" en een vergroting van de straal en lengte van Odin's Sight, lijken stealth levensvatbaarder te maken. Bondgenoten zouden ook behulpzamer moeten zijn, na uitrol van de update.

onbekend

Assassin's Creed Valhalla verscheen op 10 november 2020 en is beschikbaar voor PlayStation 4 en 5, Xbox One en Series X/S, en pc.

Bron: Ubisoft

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed Valhalla

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 november 2020

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord