Assassin's Creed Valhalla

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 10 november 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, Avonturen, RPG
  • Gameliner score

Assassin's Creed Valhalla binnenkort zestig frames op next-gen

De volgende Assassin's Creed Valhalla-update, die morgen uitkomt, introduceert een optie om de game in zestig fps te spelen op alle next-gen platforms.

Net als bij andere games van de volgende generatie, treedt de console-versie van de game in de voetsporen van haar pc-tegenhanger door spelers in de opties te laten kiezen tussen focus op prestaties of visuele kwaliteit. Dat eerste past de instellingen aan voor zestig frames per seconde gameplay, terwijl dat laatste het spel draait met maximale resolutie en grafische instellingen op dertig frames per seconde. In Ubisoft's officiële bericht over de Valhalla-update is informatie beschikbaar over elke verandering die morgen naar de game gaat, evenals de verschillende implementatietijden en bestandsgroottes die spelers op alle platforms kunnen verwachten. Sommige aanpassingen, zoals "verbeterd vermommingsgedrag in wantrouwenzones" en een vergroting van de straal en lengte van Odin's Sight, lijken stealth levensvatbaarder te maken. Bondgenoten zouden ook behulpzamer moeten zijn, na uitrol van de update.

Assassins Creed Valhalla12

Assassin's Creed Valhalla verscheen op 10 november 2020 en is beschikbaar voor PlayStation 4 en 5, Xbox One en Series X/S, en pc.

BRON Ubisoft

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?