Assassin's Creed Valhalla
  • ONTWIKKELAAR Ubisoft
  • EERSTE RELEASEDATUM 17 november 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series X
  • GENRE Actie, Avonturen
  • GAMELINER SCORE -

Assassin's Creed Valhalla bevat amper side quests

Assassin's Creed Valhalla bevat amper side quests, aldus Ubisoft. In plaats daarvan heeft de studio 'World Events' in de game geïmplementeerd, die de traditionele side quests vervangen.

In een gesprek met Gamespot onthulde narrative director van Ubisoft Darby McDevitt dit feit. De Worlds Events die de side quests gaan vervangen zijn meer spontane activiteiten buiten de campaign om. Activiteiten die 'niet per se in lijn vallen met de traditionele side quests'. Voor degenen die de enorme lijst aan side quests in Assassin's Creed Odyssey niet zo prettig vonden, is dit goed nieuws. Vooral omdat die quests wel nodig waren voor het de progress van jouw karakter. Niet dat het zeker is dat deze World Events heel anders zullen zijn, want daar blijft Ubisoft verder nogal vaag over voor nu. Eerder maakte Ubisoft al bekend dat stealth weer een grotere rol gaat innemen in de game, zodat jij je weer kan blenden in menigten. Ook kun je net als in Odyssey weer als man of vrouw spelen.

Assassins Creed Valhalla1

Assassin's Creed Valhalla komt uit op 17 november 2020.

BRON Gamesradar

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?