Assassin's Creed Valhalla bevat amper side quests

Geplaatst:
Aangepast: 13 juli 2020 12:22

Assassin's Creed Valhalla bevat amper side quests, aldus Ubisoft. In plaats daarvan heeft de studio 'World Events' in de game geïmplementeerd, die de traditionele side quests vervangen.

In een gesprek met Gamespot onthulde narrative director van Ubisoft Darby McDevitt dit feit. De Worlds Events die de side quests gaan vervangen zijn meer spontane activiteiten buiten de campaign om. Activiteiten die 'niet per se in lijn vallen met de traditionele side quests'. Voor degenen die de enorme lijst aan side quests in Assassin's Creed Odyssey niet zo prettig vonden, is dit goed nieuws. Vooral omdat die quests wel nodig waren voor het de progress van jouw karakter. Niet dat het zeker is dat deze World Events heel anders zullen zijn, want daar blijft Ubisoft verder nogal vaag over voor nu. Eerder maakte Ubisoft al bekend dat stealth weer een grotere rol gaat innemen in de game, zodat jij je weer kan blenden in menigten. Ook kun je net als in Odyssey weer als man of vrouw spelen.

Assassin's Creed Valhalla komt uit op 17 november 2020.

Bron: Gamesradar

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed Valhalla

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 november 2020

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord