Assassin's Creed Valhalla aangekondigd

Geplaatst: 29 april 2020 22:56
Aangepast: 29 april 2020 23:21

Ubisoft heeft vandaag de aankondiging van de nieuwe Assassin's Creed game op grootse en unieke wijze gedaan. In een acht uur durende livestream werd Assassin's Creed Valhalla onthuld.

Tijdens de livestream was te zien hoe artiest BossLogic zijn Photoshop kunsten aan het vertonen was en een afbeelding van Assassin's Creed Valhalla tevoorschijn toverde. De geruchten over een Assassin's Creed game waarin de Vikingen een belangrijke rol vertolken doen al heel lang de ronde, maar nu is het dan eindelijk vanuit Ubisoft ook bevestigd. De afbeelding doet vermoeden dat we te maken krijgen met een game dat zich in Noorwegen en in Groot-Brittannië afspeelt, maar daar is nog niks over bevestigd. Veel meer informatie heeft Ubisoft nog niet onthuld, maar nadat de stream was afgelopen werd al snel de counter ingezet en is het aftellen begonnen naar de eerste trailer van de game. Het is dus nog even wachten op de trailer.

Assassin's Creed Valhalla is zojuist aangekondigd door Ubisoft. Morgen, donderdag 30 april verschijnt de eerste trailer van de game en die kun je natuurlijk ook bij ons op de website vinden zodra deze er is.

Bron: Ubisoft
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed Valhalla

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 november 2020

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord