Assassin's Creed: Unity kan mogelijk helpen bij wederopbouw Notre Dame

Geplaatst:
Aangepast: 16 april 2019 21:16

Heel de wereld keek gister met lede ogen toe hoe een groot deel van de Notre Dame in vlammen opging. Assassin's Creed: Unity, dat zich in Parijs afspeelt, kan helpen bij de wederopbouw van de indrukwekkende kathedraal.

Het kan niemand ontgaan zijn dat zich gister in Parijs een ramp heeft voltrokken, waarbij een groot deel van de Notre Dam in de as is gelegd. President Macron was er als de kippen bij om te beloven de Notre Dame weer in oude glorie te gaan herstellen. Giften van velen mensen hebben er al toe geresulteerd dat er veel geld beschikbaar is om dit te bekostigen, maar het gaat nog jaren duren voor de kerk weer hersteld is. Om dit te kunnen doen moet je natuurlijk wel goed weten hoe het er allemaal uit zag en laat er nou net in 2014 een heel goed model van de kathedraal gemaakt zijn. In Assassin's Creed: Unity is veel tijd, zorg en aandacht gestoken in het nabootsen van de Notre Dame. Een van Parijs' bekendste eye-catchers is hierdoor zeer gedetailleerd terug te zien in de game en dat kan helpen bij de wederopbouw. Immers zijn op deze manier veel van de verloren details eenvoudig te bestuderen en daarmee makkelijker te reconstrueren.

onbekend

Bron: SFGate
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed: Unity

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

13 november 2014

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord