Assassin's Creed Unity afgelopen week drie miljoen keer gedownload

Geplaatst:

In de afgelopen week is Ubisoft's Assassin's Creed Unity maar liefst drie miljoen keer gedownload. Menig gamer heeft zich verzekerd van een gratis exemplaar van de game.

Vorige week besloot Ubisoft de game Assassin's Creed Unity een week lang gratis aan te bieden in verband met de verwoestende brand in de Notre Dame. Dit gebaar was niet aan dovemans oren gericht, want er zijn meer dan drie miljoen exemplaren gedownload in die periode. Assassin's Creed Unity speelt zich af in Parijs en in de game kon de Notre Dame dan ook niet ontbreken. Vijf jaar na dato beleeft de game dus een enorme opleving, doordat deze gratis verkrijgbaar was. De Franse ontwikkelaar heeft bekendgemaakt daarnaast ook €500.000 beschikbaar te stellen voor de herstelwerkzaamheden aan de Notre Dame.

onbekend

De weggeefactie van Ubisoft is inmiddels ten einde, het is dus niet meer mogelijk Assassin's Creed Unity gratis op te pikken.

Bron: Hollywood Reporter
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed: Unity

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

13 november 2014

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord