Check al onze gamescom content hier!

Assassin's Creed ruim 8 miljoen keer verkocht

Eerder vandaag kon je al lezen dat er geruchten de ronde gaan over Assassin's Creed 3, maar het eerste deel is ook nog lang niet vergeten. Volgens Ubisoft is de game namelijk al meer dan acht miljoen keer verkocht.

We sold some eight million copies of it, you know. Some people really enjoyed and loved the game.

Toen Ubisoft deze game lanceerde in 2007 was het al meteen de snelst verkopende game in Amerika. Of Assassin's Creed 2 net zo goed gaat lopen is nog even afwachten. Assassin's Creed 2 is namelijk pas aan het einde van dit jaar beschikbaar.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?