Assassin's Creed: Rogue

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 13 november 2014
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score

Assassin's Creed: Rogue gespot voor de pc

Naast de PlayStation 3 en Xbox 360-versie verschijnt Assassin's Creed: Rogue waarschijnlijk ook voor de pc. Assassin's Creed: Rogue is officieel een exclusieve game voor de last-gen consoles, maar de vraag naar een pc-versie is erg groot. Ubisofts Associate producer Karl von der Luhe vertelde eerder al in een Q&A interview dat ze de mogelijkheden zouden gaan bekijken.

De pc-versie van Assassin's Creed: Rogue verscheen kort op de Uplay, maar de game is alweer van de service van Ubisoft verwijderd. Daarnaast heeft de Braziliaanse classificatieinstantie de pc-versie van een leeftijdadvies voorzien.

Assassin's Creed: Rogue komt op 13 november uit voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Over de pc-versie zullen we waarschijnlijk snel meer horen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?