Assassin's Creed: Revelations
  • ONTWIKKELAAR Ubisoft Montreal
  • EERSTE RELEASEDATUM 15 november 2011
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • GENRE Actie, Avonturen
  • GAMELINER SCORE

Assassin's Creed: Revelations pc-versie pas in december

Ubisoft heeft bekendgemaakt dat Assassin's Creed: Revelations voor de pc pas in december uitkomt.

Dit is niet helemaal leuk voor de pc-gamers, die voor het eerst sinds de serie begon tegelijkertijd met de console spelers aan de slag komen. In het vorige deel, Brotherhood, zat er zelfs de gevreesde DRM in. Er is nog niets bekend over de DRM in Revelations, maar vermoedelijk zal deze er nog in een bepaalde vorm op zitten. Er is geen datum gegeven, maar reken maar op een dag rond kerst.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?