Assassin's Creed: Pirates
  • ONTWIKKELAAR Ubisoft
  • EERSTE RELEASEDATUM 5 december 2013
  • PLATFORMEN iOS, Android
  • GAMELINER SCORE -

Assassin's Creed: Pirates krijgt eerste update

Ubisoft heeft bekendgemaakt dat de eerste update voor Assassin's Creed: Pirates vanaf vandaag beschikbaar is. De update bevat onder andere nieuwe missies en de nieuwe map Nassau.

De update bevat verder tien nieuwe side quests, nieuwe achievements en een nieuwe social feature. Daarnaast is de moeilijkheidsgraad verhoogt op de nieuwe map, zal het verdedigen van je schip een stuk uitdagender zijn en is het mogelijk om vijandelijk kanonskogels in de lucht te vernietigen.

De update voor Assassin's Creed: Pirates is te downloaden via de App Store en de Google Play Store.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?