Assassin’s Creed Odyssey The Fate of Atlantis: Fields of Elysium is gratis speelbaar

Geplaatst:
Aangepast: 26 augustus 2019 18:45

De tweede post-launch verhaallijn voor Assassin’s Creed Odyssey, getiteld The Fate of Atlantis, is vanaf vandaag gratis speelbaar. Dat maakte Ubisoft vandaag bekend.

Eerder kondigde Ubisoft al aan dat hun grote schooter-game Tom Clancy’s Rainbow Six Siege binnenkort voor een week gratis speelbaar wordt. Maar nu stelt de ontwikkelaar ook de tweede post-launch verhaallijn voor Assassin’s Creed Odyssey, getiteld The Fate of Atlantis, gratis beschikbaar voor geïnteresseerden. In de tweede post-launch verhaallijn hebben spelers de mogelijkheid het Elysium-gebied te verkennen. Een 'vredige' plek waar op het eerste oog niets aan de hand lijkt, maar ondertussen duistere geheimen verborgen houdt achter haar mooie landschap.

Assassin’s Creed Odyssey is beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Bron: Ubisoft

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed Odyssey

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

5 oktober 2018

Ontwikkelaar

Ubisoft Quebec

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord