Assassin's Creed Odyssey
  • ONTWIKKELAAR Ubisoft Quebec
  • EERSTE RELEASEDATUM 5 oktober 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, Avonturen, RPG
  • GAMELINER SCORE

Assassin's Creed Odyssey krijgt New Game+

Assassin's Creed Odyssey krijgt een new game+ modus. Dit laat Ubisoft op het officiële Twitteraccount van de game weten in de vorm van een korte, maar duidelijke tweet.

Het verkennen van het oude Griekenland neemt behoorlijk wat tijd in beslag, maar het is ook leuk om de game weer eens opnieuw door te spelen. Als je daardoor al je opgebouwde ervaring, krachten en wapens kwijt bent is dat natuurlijk doodzone en daarom geeft Ubisoft gehoor aan de vraag naar een new game+ modus. De tweet is gemaakt in de vorm van ASCII-kunst en weergeeft een kopje thee waarop te lezen staat dat new game+ nog deze maand wordt toegevoegd aan Assassin's Creed Oddysey.

Wanneer de nieuwe modus exact beschikbaar wordt gesteld is nog niet duidelijk. In de reacties op de tweet laat Ubisoft doorschemeren daar in de komende week meer duidelijkheid over te scheppen.

BRON Twitter

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?