Assassin's Creed: Memories
  • ONTWIKKELAAR Ubisoft
  • EERSTE RELEASEDATUM 21 augustus 2014
  • PLATFORMEN Mobile
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE -

Assassin's Creed Memories aangekondigd voor iOS

Ubisoft, PlayNext en GREE hebben Assassin's Creed Memories aangekondigd voor iOS. Het is een free-to-play kaartgevechten-game die deze zomer verschijnt voor de iPad, iPhone en iPod Touch.

In Assassin's Creed Memories reis je door de tijd en breng je een bezoek aan onder andere koloniaal Amerika en Italië tijdens de renaissance. Hierin probeer je een sterke guild op te zetten, Assassin's te werven en af te rekenen met je vijanden. Assassin's Creed Memories heeft naast een uitgebreide singplayer campagne ook een multiplayer modus waarin twee teams van elk twintig spelers het gevecht met elkaar aangaan.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?