Assassin's Creed IV: Black Flag

  • Ontwikkelaar Ubisoft Montreal
  • Eerste releasedatum 29 oktober 2013
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii U, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score

Assassin's Creed IV: Jackdaw Edition aangekondigd

Ubisoft heeft zojuist Assassin's Creed IV: Black Flag Jackdaw Edition aangekondigd. Deze Game of the Year Edition komt 28 maart uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Assassin's Creed IV: Black Flag Jackdaw Edition bevat naast de hoofdgame ook alle DLC waaronder Freedom Cry, Death Vessel, Kraken Ship, Crusader & Florentine Pack, Illustrious Pirates Pack, Blackbeard's Wrath en Guild of Rogues. Daarnaast bevat de Jackdaw Edition een aantal extra missies en kostuums voor Edward Kenway.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?