Assassin's Creed IV: Black Flag

  • Ontwikkelaar Ubisoft Montreal
  • Eerste releasedatum 29 oktober 2013
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii U, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score

Assassin's Creed IV: Black Flag is tien miljoen keer verkocht

Assassin's Creed IV: Black Flag is de grens van tien miljoen verkochte exemplaren voorbij. Dat blijkt uit de kwartaalcijfers van uitgever Ubisoft. Ook de Just Dance-serie was met zes miljoen verkochte exemplaren succesvol voor Ubisoft.

Assassin's Creed IV: Black Flag verscheen eind vorig jaar voor diverse platformen en is met tien miljoen verkocht exemplaren een zeer belangrijke game voor Ubisoft. Op het moment verschijnt er dan ook genoeg DLC vooor de game waaronder Freedom Cry die binnenkort ook als standalone game zal verschijnen voor de PlayStation 3, PlayStation 4 en pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?