Assassin's Creed IV: Black Flag

  • Ontwikkelaar Ubisoft Montreal
  • Eerste releasedatum 29 oktober 2013
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii U, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score

Assassin's Creed IV: Black Flag en World in Conflict gratis te downloaden

Ubisoft speelt voor Sinterklaas omdat Assassin's Creed IV: Black Flag en World in Conflict gratis te downloaden zijn. World in Conflict is vanaf vandaag te downloaden tot elf december en Assassin's Creed IV: Black Flag vanaf twaalf tot achttien december.

Om deze games te downloaden, moet je wel een Uplay account op de pc hebben. Maar als je ze gedownload hebt, zijn ze altijd te spelen. World in Conflict krijg je inclusief de uitbreiding Soviet Assault en is een RTS game uit 2007. Ter ere van het tienjarig bestaan van de serie, is Assassin's Creed IV: Black Flag vanaf de twaalfde te downloaden.

Je ziet steeds vaker games gratis beschikbaar komen. Zal dit ooit de tijden doen herleven van freeware?

BRON Ubisoft

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?