Assassin's Creed Infinity

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum Onbekend
  • Gameliner score -

Assassin's Creed Infinity aangekondigd; is livedienst

Ubisoft heeft plannen bekendgemaakt over de toekomst van de Assassin's Creed-franchise. Daarbij werd informatie gedeeld over een nieuwe game, die vooralsnog als Assassin's Creed Infinity door het leven gaat.

Het is inmiddels alweer bijna een maand geleden dat Ubisoft voor het laatst groot nieuws deelde via de Ubisoft Forward. Op het vlak van Assassin's Creed-nieuws was de presentatie echter een beetje karig. Er werd aangekondigd dat Assassin's Creed Valhalla nog een jaar wordt ondersteund, maar de aankondiging van een nieuwe game bleef uit. Tot nu. Via de eigen website kondigde Ubisoft namelijk vandaag aan dat er een nieuwe game in de serie in de maak is: Assassin's Creed Infinity. De nieuwe titel verschilt echter van oudere games in de serie. Infinity wordt een livedienst, vergelijkbaar met games als Fortnite en Red Dead Online. Dat betekent dat de game jarenlang in leven gehouden wordt met nieuwe content. De nieuwe titel wordt een samenwerkingsverband tussen twee Ubisoft-studio's: Ubisoft Quebec en Ubisoft Montreal. Beide studio's hebben in het verleden aan Assassin's Creed-games gewerkt.

Assassins Creed Infinity aangekondigd livedienst1

Wanneer Assassin's Creed Infinity verschijnt, is op dit moment nog niet duidelijk. De game is nog vroeg in ontwikkeling volgens Ubisoft, dus we hoeven de titel binnenkort nog niet te verwachten.

BRON Ubisoft

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?