Assassin's Creed III

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 22 november 2012
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii U
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score

Assassin's Creed III krijgt geen multiplayer bèta

Ontwikkelaar Ubisoft heeft een aantal titels momenteel in ontwikkeling. Een daarvan wordt met grote belangstelling gevolgd, ik heb het over Assassin's Creed III.

Fans van de Assassin's Creed-serie hopen dat dit deel een multiplayer bèta krijgt zoals dit het geval was met Broterherhood en Revelations. Helaas voor de fans liet Multiplayer Game Director Damien Kieken, in een interview met Xbox Gamezone zich het volgende ontvallen over een mogelijke multiplayer bèta :

But doing a bèta takes a lot of time; we'd need to polish a version, submit it to the platform holders and support it when it's out. And all the time put into the bèta doesn't go into the final game. Because we wanted to push so many things into the game, we took the hard decision to favor the final game content instead of doing a bèta and we believe it will be favorable in the end.

De beste man legt uit dat het veel tijd kost om een bèta te realiseren en de ontwikkelaar wil deze tijd liever steken in het spel zelf. Het lastige besluit is genomen om van een bèta af te zien, wat het eindresultaat van het spel ten goede zal komen, aldus Damien Kieken.

Wat vind jullie ervan dat er geen multiplayer bèta al komen voor Assassin's Creed III? Gemiste kans of kunnen jullie wel begrijpen dat ze het deze keer niet doen?

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?