Assassin's Creed II

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 20 november 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score

Assassin's Creed II: Zakdoekjestijd.

Het is weer kwijlen geblazen. Er is alweer een nieuwe trailer van Assassin's Creed II opgedoken. Deze keer zien we meer details over de verschillende vecht-technieken die Ezio kan gebruiken. Verder valt op te merken dat hij niet meer alleen zijn sword, knives en silent knife zal gaan gebruiken. In het filmpje zwiert hij zelfs vrolijk rond met een heuse knots/bijl. Ook kan hij gebruik maken van, de ultieme natte droom van elke fan, twee (!) silent knives!

De bekende 'Leap of Faith' blijft mogelijk maar nu niet alleen in hooikarren. Zo te zien is het ook mogelijk in het diepe verfrissende water van Venetië te springen. Niet alleen de wapens maar ook de moves zijn sterk verbeterd in dit tweede deel.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?