Assassin's Creed: Brotherhood

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 18 november 2010
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score

Assassin's Creed: Brotherhood LE krijgt Jack-in-the-Box

Ubisoft heeft de Limited Edition van Assassin's Creed: Brotherhood onthuld. Naast de game zelf, zit er een bonus disc bij waarop de soundtrack van de game staat, maar ook een kijkje achter de schermen, een fysieke kaart van de stad Rome, twee in-game single-player maps en nog veel meer extra's.

Daarnaast is de Jack-in-the-Box echt een musthave voor de echt fans onder ons. Assassin's Creed: Brotherhood Limited Edition zal direct vanaf de release beschikbaar zijn en moet zo rond de 99 dollar opbrengen. Of de Limited Edition ook naar Europa komt is vooralsnog niet bekend.

onbekend

Assassin's Creed: Brotherhood verschijnt 19 november voor de pc, PlayStation 3 en Xbox 360.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?