Assassin's Creed: Brotherhood

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 18 november 2010
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score

Assassin's Creed: Brotherhood krijgt Limited Codex Edition

Assassin's Creed: Brotherhood zal begin november dit jaar uitgebracht worden voor Xbox 360, pc en PlayStation 3. De game zelf zal echter niet het enige zijn wat dan uitkomt. Assassin's Creed: Brotherhood krijgt namelijk een speciale editie, genaamd Limited Codex Edition.

Deze Limited Codex Edition zal een hoop leuke extra's bevatten voor de fans. Zo zal er een Lineage DVD, een bonus DVD met game soundtracks, een exclusieve codex, een map van Rome, multiplayer characters cards, in-game content en niet te vergeten een speciale Renaissance Collector Chest.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?