Assassin's Creed 2 verkoopt 1.6 miljoen keer

Uitgever Ubisoft heeft vandaag in een persbericht laten weten, dat Assassin's Creed 2 in de eerste week 1.6 miljoen keer over de toonbank is gegaan. Daarmee halen ze Modern Warfare 2 niet in, maar is het toch een mooi cijfer.

De eerste Assassin's Creed werd wereldwijd totaal 8 miljoen keer verkocht. Deel twee is dus op een goeie weg om dat al vroeg in te halen. Assassin's Creed 2 is vorige week uitgekomen voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?