Check hier alle PlayStation State of Play content

Assassin's Creed 2 teaser ontmaskerd

Twee dagen terug werd de eerste teaser van Assassin's Creed 2 aan de wereld getoond. Op het eerste gezicht was het een beetje een rare teaser die niets prijsgaf, maar als je even verder kijkt en de trailer deeltje voor deeltje gaat ontleden, dan valt er zeker het één ander uit op te maken.

Zo is aan het begin van de trailer Leondardo Da Vinci's 'View of a Skull' te zien, die rond het jaar 1489 is gemaakt. Dit zou misschien een hint kunnen zijn naar de tijd waarin het verhaal van deel twee zich af zal spelen (rond de Renaissance). Er zijn nog veel meer hints in de trailer gevonden, die je in de video hieronder kunt bekijken.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?