Assassin's Creed 2 releasedatum

Goed nieuws voor de Assassin's Creed 2 fans die niet in het bezit zijn van een Xbox 360 of een PlayStation 3! We weten eindelijk wanneer hij ook voor de pc beschikbaar zal zijn!

Toen ik daarstraks door de releaselijst van Ubisoft aan het scrollen was, zag ik een leuk feitje dat ik zeker moest posten! Onder de titel "2010" pronkt het woord "Assassin's Creed 2I"! Met andere woorden: Assassin's Creed 2 zal in het eerste kwartaal van 2010 voor de pc verschijnen. Dus, nog maar een jaartje wachten en de straten van Venetië zullen ook voor de computerfreaks onder ons geen geheimen meer kennen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?