Assassin's Creed 2 release bevestigd

De meeste Assassin's Creed fans wisten natuurlijk al dat Assassin's Creed 2 ergens eind dit jaar zal verschijnen in Europa. Wanneer de game precies zou uitkomen was echter nog de vraag, maar Ubisoft brengt daar verandering in.

Vandaag meldde Ubisoft namelijk dat Assassin's Creed 2 vanaf 20 november in heel Europa verkrijgbaar zal zijn. We zullen dus nog even moeten wachten voordat we in de huid van Ezio Auditore di Firenze kunnen kruipen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?