Assassin's Creed 2 ook op Wii en PSP

Ontwikkelaar Ubisoft heeft bekendgemaakt dat Assassin's Creed 2, naast de PC, PlayStation 3 en Xbox 360, ook dit najaar op de Nintendo Wii en PlayStation Portable gaat verschijnen. Andere details rondom dit tweede deel zijn niet bekendgemaakt.

Deel één van Assassin's Creed verschijn eind 2007 op de PC, PlayStation 3 en Xbox 360. Later kwam de game ook uit op de Nintendo DS.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?