Assassin's Creed 2 krijgt White Edition

De gelimiteerde Black Edition van Assassin's Creed 2 was een groot succes en nu komt Ubisoft met een witte variant. Natuurlijk zal de White Edition de game Assassin's Creed 2 bevatten, maar ook een nieuwe speciale missie en een beeld van Ezio in de traditionele Assassin's Creed outfit.

Helaas zal de White Edition net zoals de Black Edition verkrijgbaar zijn zolang de voorraad strekt. Overigens zullen we daarvoor moeten wachten tot 20 september, want de White Edition is pas vanaf dan verkrijgbaar.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?