Assassin's Creed 2 krijgt al zijn punten

Voor de mensen die nog aan het twijfelen waren of ze deze game wel zouden kopen: wees gerust, je zal er geen spijt van hebben. Nu is het niet ik die jullie wil aanzetten om te kopen, maar PlayStation Official Magazine US.

Zij gaven Assassin's Creed 2 namelijk een review score van 5/5. Vermits PlayStation Official Magazine US een zeer betrouwbaar magazine is, mogen we er van uit gaan dat deze game een knaller zal worden!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?