Assassin's Creed 2 komt later

Ubisoft komt vandaag met slecht nieuws voor de PC liefhebbers. De PC versie van Assassin's Creed 2 is namelijk uitgesteld en verschijnt nu pas begin volgend jaar in plaats van 20 november.

We zullen dus nog een tijdje moeten wachten op de PC versie van de game, maar volgens Ubisoft zal dit de kwaliteit van de PC versie juist ten goede doen. Overigens verschijnen de console versies gewoon op 20 november.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?