Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Assassin's Creed II

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 20 november 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score

Assassin's Creed 2 is onderweg

Eindelijk is dan zover: Ubisoft heeft bevestigd dat ze daadwerkelijk druk bezig zijn met een vervolg op de succesvolle game Assassin's Creed. Wat het verhaal is achter de game en wanneer deze zal verschijnen wil Ubisoft echter nog niet bekend maken.

Volgens de Wedbush Morgan analist Michael Pachter zal het verhaal zich in elk geval niet meer gaan afspelen in de twaalfde eeuw, maar meer richting de jaren rond 1700. Hij denkt zelfs dat in Assassin's Creed 2 de Franse revolutie wel eens aan bod zou kunnen komen. Nogmaals, Ubisoft zelf heeft hier niks over bevestigd, maar of het klopt zullen we vast snel genoeg achter komen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?