Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Assassin's Creed 2 gebruikt DirectX 9 graphics

De pc versie van Assassin's Creed 2 zal draaien op de oudere DirectX 9 renderengine, waardoor de game niet de nieuwste grafische opties kan benutten van moderne grafische kaarten. Dit liet het Assassin's Creed 2 hoofd van 3D design, David Champagne, weten in een interview. Hoewel de pc versie van het eerste deel wél de nieuwere DirectX 10 graphics engine gebruikte, zagen ze er bij deel twee het nut niet van in.

Assassin's Creed 2, een stealth actie spel, komt 4 maart uit op de pc en is al verkrijgbaar op de Xbox 360 en PS3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?