Borderlands 3
  • ONTWIKKELAAR Gearbox Software
  • RELEASEDATUM 13 september 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE RPG, Shooter
  • GAMELINER SCORE -

Ashly Burch spreekt voor Borderlands 3 opnieuw stem Tiny Tina in

Stemactrice Ashly Burch spreekt voor Borderlands 3 opnieuw de stem in van Tiny Tina. Dat heeft Randy Pitchford via Twitter bevestigd. Daarmee is de terugkeer van het personage eveneens zeker.

Tiny Tina is een populair personage onder de Borderlands-fans. Zij maakte eerder al haar opwachting in Borderlands 2 en Borderlands: The Pre-Sequel. Bij de eerstgenoemde had zij zelf een prominente rol in de Tiny Tina's Assault on Dragon's Keep DLC. Tiny Tina is mede zo geliefd bij de fans vanwege de acteerprestaties van Ashly Burch, die haar stem op uitstekende wijze inspreekt. Naast de rol van Tiny Tina spreekt Burch ook de stemmen van Miss Pauling (Team Fortress 2), Chloe Price (Life Is Strange) en Aloy (Horizon Zero Dawn) in. Voor die laatste is zij zelfs genomineerd geweest voor een Game Award.

Borderlands 3 verschijnt op 13 september 2019 voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON Twitter

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?