Ashly Burch spreekt voor Borderlands 3 opnieuw stem Tiny Tina in

Geplaatst: 15 april 2019 09:15

Stemactrice Ashly Burch spreekt voor Borderlands 3 opnieuw de stem in van Tiny Tina. Dat heeft Randy Pitchford via Twitter bevestigd. Daarmee is de terugkeer van het personage eveneens zeker.

Tiny Tina is een populair personage onder de Borderlands-fans. Zij maakte eerder al haar opwachting in Borderlands 2 en Borderlands: The Pre-Sequel. Bij de eerstgenoemde had zij zelf een prominente rol in de Tiny Tina's Assault on Dragon's Keep DLC. Tiny Tina is mede zo geliefd bij de fans vanwege de acteerprestaties van Ashly Burch, die haar stem op uitstekende wijze inspreekt. Naast de rol van Tiny Tina spreekt Burch ook de stemmen van Miss Pauling (Team Fortress 2), Chloe Price (Life Is Strange) en Aloy (Horizon Zero Dawn) in. Voor die laatste is zij zelfs genomineerd geweest voor een Game Award.

Borderlands 3 verschijnt op 13 september 2019 voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

Bron: Twitter
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Borderlands 3

Series

Borderlands

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

13 september 2019

Ontwikkelaar

Gearbox Software

Gameliner Awards

Beste game van 2019

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord
© 2005 - 2024 Gameliner.nl V.O.F. All Rights Reserved.