Evil Dead: The Game

  • Ontwikkelaar BossTeamGames
  • Eerste releasedatum 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, Horror
  • Gameliner score -

Ash is terug in Evil Dead: The Game

Bruce Campbell is terug als Ash in Evil Dead: The Game, met een aantal andere bekende gezichten uit zowel de Netflix serie als de oudere Evil Dead films.

De trailer laat een iconisch stuk van Army of Darkness zien, maar dan met de Ash van Ash vs. Evil Dead. De game komt naar de next-gen consoles, de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en de PC. De game bevat zowel co-op als PvP gameplay. Naast Ash zelf, komen er nog een aantal bekende gezichten voorbij in de trailer, zowel van de Netflix serie als van Army of Darkness en de originele Evil Dead.

Evil Dead: The Game komt uit in 2021.

BRON The Game Awards

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?