Ary and the Secret of Seasons uitgesteld

Geplaatst:

Ary and the Secret of Seasons is helaas uitgesteld. We krijgen echter wel wat nieuwe gameplay te zien, gepaard met dit onfortuinlijke nieuws.

In de trailer hieronder zien we waar het allemaal om draait in Ary and the Secret of Seasons. We zien de fantasiewereld van een klein meisje, die zich aan het vermaken is met haar speelfiguren. Normaal gesproken zit deze wereld vast in een eeuwige cyclus van winter, maar er is iets vreemds aan de hand. De wereld is namelijk nu verstrikt geraakt in een eeuwige zomer. Ary moet haar krachten gebruiken om deze wereld te redden, terwijl ze haar controle van de seizoenen inzet om zo puzzels op te lossen en schaapachtige vijanden te verslaan.

Ary and the Secret of Seasons is beschikbaar ergens in september voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Bron: Modus Games
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Ary and the Secret of Seasons

Series

-

Uitgever

Modus Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

1 september 2020

Ontwikkelaar

Exiin

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord