Artifact
  • ONTWIKKELAAR Valve Software
  • EERSTE RELEASEDATUM 28 november 2018
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE Strategie
  • GAMELINER SCORE -

Artifact heeft comic gekregen

Morgen komt Artifact uit, de card game die gebaseerd is op Dota 2. Om dit wat extra kracht bij te zetten, heeft de game een comic gekregen waarmee Valve het achtergrondverhaal uit Dota 2 verder toelicht.

Het eerste deel van de comic, met de titel Prelude, is vanaf nu via de site van Artifact te lezen en te downloaden. Het tweede deel, Call to Arms, komt morgen met de release uit. Via deze comics wil Valve Dota 2 en Artifact wat meer samenbrengen. Hoeveel nieuwe delen de comic nog krijgt, is momenteel niet bekend. Wel geeft Valve aan met deze comics een aantal gebeurtenissen te willen uitlichten die de wereld van Dota 2 voorgoed veranderen.

Artifact prelude

Artifact komt op 28 november uit op de pc.

BRON Valve

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?