Artic Pack aangekondigd voor Planet Zoo

Geplaatst:
Aangepast: 12 december 2019 14:22

Frontier Developments heeft vandaag via Steam de eerste dlc van Planet Zoo aangekondigd. De Artic Pack is gericht op vier winterse dieren en scenario's. Op dezelfde dag vindt ook de gratis update 1.1.0 plaats.

De Artic Pack brengt als eerste vier nieuwe dieren naar de game. Dit zijn de ijsbeer, het rendier, Arctische Wolf en als laatste het dal schaap. Daarnaast zijn er twee nieuwe scenario’s die zich afspelen in het bergachtige Noorwegen in de toendra en in de droge woestijn van Mexico. Uiteraard komen hier ook nieuwe decoratieve voorwerpen bij kijken. De gratis update 1.1.0 brengt de mogelijkheid om de veroudering van de dieren te vertragen en worden er meerdere heatmaps toegevoegd. Deze laten onder andere de criminaliteit en inteelt zien. De review van Planet Zoo is hier te vinden.

Het Arctic Pack verschijnt als dlc voor Planet Zoo op 17 december voor een prijs van tien euro. Op dezelfde dag wordt ook de gratis update uitgevoerd.

Bron: Steam Planet Zoo

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Planet Zoo

Series

-

Uitgever

Frontier

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 november 2019

Ontwikkelaar

Frontier Developments

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord