Army of Two: The 40th Day demo deze week nog

Vaak zitten mensen nog te twijfelen welke game ze zullen gaan kopen. Geld groeit nu eenmaal niet aan een boom en je kunt niet alle titels kopen die er uitkomen. De mannen achter Army of Two: The 40th Day begrijpen dit donders goed en daarom komen zij deze week met een demo om je keuze wat makkelijker te maken.

De demo van het nieuwe tweedelige leger verschijnt aanstaande donderdag 17 december op Xbox Live en het PlayStation Network. Je kunt in de demo het eerste level spelen. Alleen, met een vriend naast je splitscreen of online.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?